Tack för stödet och hjälpen ❤️

Varmt tack för visat stöd till barnen i Kristianstad och deras mamma ❤️

Er hjälp att sprida mina inlägg i sociala medier är oerhört värdefullt. Under ett dygn har vi nått ut till närmare 100.000 personer, främst genom vår Facebook-sida.

Det finns liknande fall runt om i landet. Vi befinner oss mitt i en nationell katastrof där barn efter barn offras. Tidningarna skriver inte om dessa fall eftersom det inte finns någon fällande dom. Problemet är att förövarna ytterst sällan fälls.

Vi behöver fortsatt hjälp❗️

Såsom jag skrev igår så behövs en revolution. För att lyckas behöver vi nå den kritiska massan. Jag ber dig därför bjuda in dina vänner och bekanta på Facebook att gilla vår sida. Börja prata om detta allvarliga samhällsproblem på jobbet eller med dina vänner. När vi är tillräckligt många som sätter ner foten och kräver rättsskydd för våra barn så måsta politikerna agera.

Jag fick nyss höra att det startats en protest på torget i Kristianstad. Gå gärna dit och fyll på med gosedjur. Vi använder begagnade gosedjur som har hört barnens berättelser i förtroende. Nu ger de sig ut på ett sista uppdrag – att skapa förändring för barnen i vårt samhälle.

Återigen, varmt tack till alla ni som är med oss när vi #BryterTabut.

Fortsättning följer…

2 reaktioner på ”Tack för stödet och hjälpen ❤️”

  1. Hej Agneta !
    Fick via en bekant upp ögonen för fallet i Kristianstad och vill påpeka ett liknande pågående fall i SAMMA kommun där socialtjänsten gick in och backade pappan i detta fall vilket skulle visa sig var tokigt då det fanns domar mot honom tidigare. Tillslut via anonyma anmälningar åkte polis ut till plats och hittade två små barn hos en redlöst berusad man som inte kunde stå på benen . Mamman har kämpat i 2år för att få sociala myndigheter att förstå då föräldrarna skildes åt pga mannens våldsamma och missbruksproblem och fick behålla barnen hos sig tilltrotts .

    När myndighet ,social låter prestige och egen ”känsla” får gå före kan det gå väldigt illa.
    Granska ,besök och va tillgängliga och lyhörda för BARNEN och sätt dom först i alla lägen då dom inte valt sina föräldrar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *