Avslag

Foto: Mariah Talbot
Foto: Mariah Talbot

Jag har haft uppehåll med bloggandet några dagar.  Vi fick avslag på ytterligare ansökningar om finansiering av verksamheten och då gick luften ur mig. Jag behövde tid för att reflektera och göra upp en ny strategi för hur vi ska gå vidare.

Det är en omfattande process att ansöka om de större pengarna som kan bekosta löner och övriga kostnader såsom exempelvis hyra. Det är nästan ett heltidsjobb att skriva ansökningar och det tar alltför mycket tid från det man egentligen vill göra. Jag tänker ofta på allt annat jag skulle kunna lägga min tid på istället och som verkligen skulle skapa förändring för utsatta barn.

Jag har fortfarande ingen konkret lösning på hur BRY ska finansieras 2016. Det finns fortfarande några bollar kvar uppe i luften och jag inväntar några fler besked. Om jag får önska så skulle jag helst se att vi hade två företag som huvudsponsorer, som vardera betalade lön till två heltidsanställda. Jag betalar gärna hittelön till den som kan förmedla dessa kontakter. 😉

Även om Du inte har kontakt med de större finansiärerna så är jag tacksam för all hjälp vi kan få. För 250:- per år blir du medlem. Varför inte ge bort ett medlemskap i julklapp? Maila oss på info@barnsrattsskydd.se så skickar vi ett gåvobevis. Det går också bra att bidra med större eller mindre belopp. Jag vill att du ska veta att varje bidrag är mycket värdefullt och gör att vi kan frigöra resurser för att skapa förändring för barnen i Sverige.

Bankgiro: 124-1454 eller
Swisha till 123 589 76 81
Ange gärna mail-adress som avsändare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *