Positivt om framtiden

Vi har beslutat oss för att flytta fram vår kampanj några dagar. Vi sliter vårt hår för att vässa vårt budskap till max. Det är verkligen inte lätt. Det som är så självklart för oss måste även vara kristallklart i andras ögon.

JamesJag tog en paus från kampanjen en stund igår för att gå på en intressant föreläsning med James Whittaker. Han har tidigare jobbat för FBI och Google. Idag arbetar han på Microsoft. Det var oerhört intressant att höra honom berätta hur tekniken går framåt och vart vi är på väg. Jag lärde mig till exempel att det finns en app som talar om när du kan gå och kissa när du är på bio – runpee.com. Tala bara om vilken film du tittar på så får du en signal när det kommer ett lugnt avsnitt i filmen. Appen uppdateras kontinuerligt med nya filmer. Egentligen behöver du inte ens berätta vilken film du ser utan den känner av automatiskt. Han berättade också att robotar tar över alltmer och ersätter oss människor. Vad ska vi då göra?
James menade att vi kommer in i en tid då vi faktiskt kan återgå till att vara Människor. Vi kan ägna oss mer åt att hjälpa varandra, måla, skriva musik eller poesi. Vi får helt enkelt tid till att BRY oss lite mer om varandra.
I like! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *