Sex myndighetspersoner hämtade åttaåriga Anders

 

SONY DSC

Igår hämtades Anders av sex myndighetspersoner, två poliser, två tjänstemän från socialtjänsten i Nybro och två från socialtjänsten i Emmaboda.

Den avtalade tiden var 18.00 men de kom först 18.30.
Anders kröp först under ett skåp för att gömma sig och sedan under sin systers säng. Han ville inte åka. När någon myndighetsperson försökte säga att det här är till det bästa svarade han
– Hur vet ni det? Ni fattar inte! Ni har inte varit där! Jag vill inte till pappa. Han slår mig. Skulle du själv vilja åka till din pappa om han slog dig?
Anders var helt förtvivlad och grät.

Socialtjänsten lade över ansvaret på Anders mamma.
– Det här är ditt jobb. Det är ditt ansvar att se till att Anders kommer in i bilen. Annars blir det inte bra för umgänget mellan er i framtiden.

När mamman till slut fick in Anders i bilen sa han
– Men mamma, vad gör du? Mamma, du ska ju hjälpa mig!

Klockan 20.30 körde polisbilen iväg. I bilen satt två poliser, två tjänstemän från socialförvaltningen och Anders åtta år.

Jag var själv inte på plats utan händelseförloppet har återgivits av vittnen på plats. Det finns dessutom dokumenterat på film.

Just nu finner jag inga fler ord.
Jag kan bara tillägga att Anders är bara ett av många, många barn som far riktigt illa på grund av myndigheternas misshandel. Vi måste gå samman och agera för att skapa förändring.

Stöd vårt arbete genom att sätta in valfritt belopp på
BG: 124-1454 eller
Swish 123 589 76 81.

Här kan du läsa mer om Anders.

2 reaktioner på ”Sex myndighetspersoner hämtade åttaåriga Anders”

  1. Vet inte om du läst mina tre meddelande. Men det får inte gå till så här. Jag är chockad. Har själv tagit hand om 5 barn. Och varit med om värsta livet. Hur soc försökt och nästan lyckas med ta ungarna från mig då jag tyvärr träffade fel män. Men jag har haft förmågan att vända deras anklagelser mot de själva .som den gången jag blev misshandlad. Då ville de veta hur jag kunde tillgodo se deras behov. Jag blev så förbannad och kränkt att jag frågade de rakt av. Om du blir våldtagen. Misshandlas. Går du då hem till din man säger jag älskar dig. Och kryper för honom. Då sa de först men så har jag inte det. Nej sa jag hur vet du då hur det är. Men om du vill kan jag klippa till dig så du får känns hur det känns. Ja tryck du på larmet .jag har ingen sådan. Då var det massor av utredningen. Då kom det att ena pojken med tiden ville bo hos sin pappa. På rättegången. Stod en pappa som varit så sjuk han hade förgripit sig på kvinnor. Han fick diagnos adh .asbergers. han hade klätt sig i kvinnkläder när pojken kom hem. Samma sak sa vi då jag försvarade mig rakt av i egen talan. Min advokat bara tappade sig. Så jag sa till alla kan jag försvara mig själv. Hela rummet tystnade och domaren med. De skrattade lite och min advokat virra på huvudet. Ja sa dom men det är första gången här i vår historia. Det sker i USA. Jag var stark och saklig förbannad. Sen frågade jag dom tror ni inte den pappan blir en dålig förebild. Pappan tänkte på pengarna. Han kunde få som vårdnadshavare. Men alla försökte stoppa mitt barn att flytta dit. Det blev delad vårdnad. Men bodde här till han blev 15 år nu är han 20 år men alla barn har haft det tufft på många sätt. Jag som mamma som fått städa efter deras fädrar. Soc har mer än gång fått för sig att jag gjort fel. Men insett att jag inte lever opåverkad av de män jag fått barn med. Så även om vi förlora eller vinner. Måste vi bränna alla lagar. Bränna myndigheter till de inser fakta. Att oftast när de gäller fädrar som har ett annat sätt och fortfarande har ett hårdare förhandlings sätt. De som myndigheten vill höra. Utan känslor. De är det dom vinner på. Vi kvinnor måste fälla dessa män. Det gör vi om vi står starka. Kan lagen. Och inte böjer oss för sociala eller männen. Inte blir offer. Utan kämpar vänder lagen och allt de säger mot dom. En man erkänner inte för tårar. De fälls med klara bevis. De kan aldrig säga i från mot inspelad samtal mellan kvinnan och mannen. Bilder om misshandel. Allt kan man rigga i smyg. Det går ex sitta med mobil låsa man pratar med sina fb vänner och så fort mannen börjar med förnedrande tryck röst inspelning. Eller film ja för då om någon gång har man bevis. Jag berättade detta för alls kvinnor som utsätts för mannens makt soc makt. Det måste vara styrka i våra liv. Stödja och hjälpa varandra. Ta exp läkarutalande. Om hur barnet mår. Skolan och dagis som kan se barnens mönster. BVC. Då får man en klar bild på hur barnet mår. En man manipulera . Han sögrtu kolla in henne. Hur hon uppför sig. För vi gråter skriker och mår piss. Sen använder de det mot oss. De använder det ja gick själv hos psykolog . Det var sorg depratiom mm ingen diagnos. Helt normalt. Trotts man hade panikångest. Mm men man tränat sig bättre. Så vi måste inte bevisa att vi duger vi måste bevisa att vi är klara i huvet. Listiga och slår ner både mannen och soc med eget grepp. Därför skriver jag en bok om detta för hjälpa dessa mödrar och och barn .kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *