Välj att BRY dig!

Vi-kan-inte-kontrollera (1)

Efter attentaten i Paris, och på andra håll i världen, kan man undra vart vi är på väg. Många känner rädsla och oro. Men, kom ihåg att det är inte bara elände som sker runt om i världen. Det händer också mycket positivt. Det är upp till dig att välja vad du fokuserar på.

Jag hörde att om man jämför allt det goda med allt elände som sker i världen under ett dygn så går det på trettio sekunder att återge eländet. Bsssst, så är det klart. Att beskriva det goda tar resterande tid av dygnet.

Personligen väljer jag att inte titta på nyheterna just nu. Jag väljer att fullkomligen frossa i det som får mig att må bra. Eftersom jag är lösningsfokuserad väljer jag också att se möjligheter.

Vi är i en tid när vi alla har möjlighet att hjälpas åt att förändra världen. Men det krävs att vi gör medvetna val. Något mycket enkelt som Du kan göra just nu är att BRY dig om barnen på din egen gata. Säg hej, lyssna på dem visa att du finns där OM de skulle behöva hjälp. Bestäm dig för att du ska ägna 10-20 minuter per dag åt detta. På det här sättet förändrar vi vårt eget samhälle och därigenom förbättrar vi världen. Sist men inte minst, du själv kommer att må mycket, mycket bättre av att BRY dig.
Välkommen till den mest angelägna och mest kärleksfulla revolutionen någonsin – #BRYrevolution.
En revolution för att skapa förändring för det mest värdefulla vi har – våra barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *